This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

Not possible to make a new post on E2E?

Team,

Customer is currently experiencing problem to make new posts (last friday and today morning?
Is there a mailing list where the customer can send a problem description (since he might not be able to post)?

Here is a portion of the email that customer provided. His E2E user's name is here.

Thanks in advance,

Anthony

Friday evening and even this morning (GMT) I tried to make a new E2E post, but this never succeeds. I get a “confirmation” that it is doing something because of the rotating arrow

But even after waiting 10 minutes, this does not get through.

Strangely enough, I do see other posts being made in the meantime (e.g. https://e2e.ti.com/support/wireless_connectivity/simplelink_wifi_cc31xx_cc32xx/f/968/t/665237 was posted on 19 feb 1am).

Is there a known issue with the E2E forum that it is not possible to post from time to time? Or is there something wrong with my account, preventing me to post?

Do you have contacts with TI’s IT that can sort this out? Obviously this is seriously impeding the support we are able to get from the forum:)

  • In reply to Arnout Diels:

    Hmm, it may be that your browser is caching an error. You could try clearing your cache and trying again. Or perhaps try again in a private browsing window/incognito mode?

    Bill Traynor
    E2E SysAdmin/DevOps

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

Related