This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

Can not reply to my post

Hi Team,

Yesterday I posted a problem on forum. Now one of the TI employee responded and and asking for some clarification.

Now I want to respond to clarify, my response have 5 lines of code as well. But I am not able reply and getting following error on bottom left:

An error occurred. Please try again or contact your administrator.

Please help, is there is a problem with my account ?

Regards,

Bharat

  • Is this the post you're referring to: e2e.ti.com/.../682034

    I was able to reply as you. Please try again. If the error persists, please try clearing your cache and/or trying from a private browser window.

    Let me know if you succeed.

    Bill Traynor
    E2E SysAdmin/DevOps

  • In reply to William Traynor:

    Hi Bill,

    I cleared my cache and tried private window as well .
    But it is not working. Is it because of code in my response?

    Please suggest.

    Regards,
    Bharat
  • In reply to Bharat Bargujar:

    It shouldn't be. Can you try to post your code in a reply to this thread?

    Bill Traynor
    E2E SysAdmin/DevOps

  • In reply to William Traynor:

    I can not post it here as well. Getting same error
  • In reply to Bharat Bargujar:

    Are you posting in the manner described here: e2e.ti.com/.../2522.4-8-paste-from-code-help

    If yes, please send me your code snippet and I'll try.

    Bill Traynor
    E2E SysAdmin/DevOps

  • In reply to William Traynor:

    Hi Bill,

    I have tried everything and its not working.

    Can you share your email id so that I can send you my post.

    Regards,
    Bharat
  • In reply to Bharat Bargujar:

    ,

    It turns out that there were some firewall rules that were firing and preventing some code snippets from being allowed. The rules have now been tweaked and you should be able to post normally.

    Thanks
    Bill

    Bill Traynor
    E2E SysAdmin/DevOps

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

Related