This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • Resolved

New user cannot validate account

Hello e2e,

I have a friend of mine that want to create a new e2e forum account but he finds an error when follow the validation link in the email. The link goes to the same page where he register the account but the page itself appears with strange characters, for example, in the top search bar. 

Problems with e2e forum server?


Best Regards,

Hugo

  • The problem still persists, can anyone from staff help me?
  • In reply to Hugo Cruz:

    perhaps he tried to register here: https://e2echina.ti.com/ , instead of: https://e2e.ti.com/ .
    Have him copy the url and send it to you.
    ~Leonard
  • In reply to LeonardEllis:

    He tried in e2e.ti.com. Below is a print of page link where there are some strange characters. 

    However, he tried the link in my PC and it worked. The page was the same. Thanks for the help

  • In reply to Hugo Cruz:

    Glad you got it to work. Note that those strange characters are supposed to be small icons. I can't reproduce those characters though. I'd clear your cache completely for E2E and/or try accessing in a private browser window.

    Bill Traynor
    E2E SysAdmin/DevOps

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

Related