This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • Resolved

TINA-TI

Hi Everybody,

I'm a newbie of TINA-TI software. I want to test INA333, but I alway have problem: "Wire is not connect" at pin Vin-, when I run ERC in Analysis menu.

Please help me to solve this problem

Thanks

Cuong

  • Hi Cuong,

    Welcome to the e2e Forum!  Are you using the INA333 TINA-TI model found on the product page for the INA333 or did you wire up your own circuit?  The implication of the error message is that pin 2 (the Vin(-) pin) is open.  The TINA-TI example circuit works fine, so try using that as a starting point if you haven't already.   You can find it here:

    http://www.ti.com/litv/tsc/sboc264d

     

    Regards,

    Tom

  • Hi Cuong,

    This error could also mean that you have a floating wire connected to that pin. Loacting and removnig the floating wire may get rid of this problem. If you can share your TSC file, we can have a look to confirm.

    Best regards,

     

    Nikhil Gupta | Product Folder Modeling                                                                                                                                                    

    All TI Spice Models can be found here | All WEBENCH supported devices can be found here

    New to TINA-TI? Its a free spice simulator! Try out this short Video Training Series

     

  • In reply to Tom Hendrick:

    Thanks for your help

  • In reply to Nikhil Gupta (Online Design Tools):

    7167.ina333.TSC

     

    I had shared my file, but I do not sure you can read it.

    Thanks for your help

     

    Cuong

  • In reply to Cuong Do:

    Hi Chuong,

    As expected, it was a floating wire on the pin. For some reason, you had multiple wires on top of each other in several places in the design. I have cleaned it up. Please see attached. Note that the ERC check was only showing a floating wire "Warning" earlier (not an "Error"), so you could still run the simulation with it. 

    8117.ina333_mod.TSC

    Let me know if you have any questions.

    Best regards,

    Nikhil Gupta | Product Folder Modeling                                                                                                                                                    

    All TI Spice Models can be found here | All WEBENCH supported devices can be found here

    New to TINA-TI? Its a free spice simulator! Try out this short Video Training Series

     

  • In reply to Nikhil Gupta (Online Design Tools):

    Hi Nikhil Gupta,

    Thanks for your help,

    Now problem is solved.

    Best Regards

    Cuong

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.