This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

TINA/Spice/LMZ14202EXT: URGENT ISSUE: Pspice unencrypted model is not working in TINA.

Part Number: LMZ14202EXT

Tool/software: TINA-TI or Spice Models

Dear all,

I am trying to simulate a power supply composed by the LMZ14202EXT. Using the unencrypted pspice model, the following error is returned when trying to run a transient analysis:

----> Operating point not found - Component: U2.D24

A similar issue has occurred with LTspice. Does any one have a working simulation for this device? 

Please mind that I don't have a license for Orcad, so I cannot use the Encrypted models.

Thank you in advance

Jose Pedro 

3 Replies

  • Hello Jose,
    Apologies for the late reply.
    Do you still need help with this? I can forward it to the engineers developing the models.
    Regards,
    Denislav
  • Jose,

    Please share your TSC file with us so we can have a look.

    Nikhil Gupta | Product Folder Modeling                                                                                                                                                    

    All TI Spice Models can be found here | All WEBENCH supported devices can be found here

    New to TINA-TI? Its a free spice simulator! Try out this short Video Training Series

     

  • In reply to Nikhil Gupta (Online Design Tools):

    Hello Nikhil, sorry for my delayed response.

    Currently I am using the model with LTSpice, but it is too slow. 

    It would be easier for me if you could provide a working TINA schematic with the LMZ14202EXT.

    Regards

    José Pedro

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.