Am facing this problem during suspend. The system does not suspend, instead loops with these

error messages, could you please help me in understanding what is going wrong here.

Powerdomain (l3init_pwrdm) entered state 1

Powerdomain (l4per_pwrdm) entered state 1

Powerdomain (always_on_core_pwrdm) is in state 0

Powerdomain (cefuse_pwrdm) is in state 0

PM: early resume of devices complete after 0.854 msecs

wakeup wake lock: mmc_delayed_work

PM: resume of devices complete after 157.196 msecs

Restarting tasks ...

done.

suspend: exit suspend, ret = 0 (2012-01-04 02:47:39.539855956 UTC)

PM: Syncing filesystems ... done.

Freezing user space processes ... (elapsed 0.02 seconds) done.

Freezing remaining freezable tasks ... (elapsed 0.01 seconds) done.

plat_kim_suspend

PM: suspend of devices complete after 19.958 msecs

PM: late suspend of devices complete after 0.946 msecs

Disabling non-boot CPUs ...

PM: Resume timer in 25.000 secs (819200 ticks at 32768 ticks/sec.)

omap_hsi_prepare_suspend

omap_mux_read_signal: Could not set signal usbb1_ulpitll_clk.hsi1_cawake

Read Powerdomain states as ...

0 : OFF, 1 : RETENTION, 2 : ON-INACTIVE, 3 : ON-ACTIVE

Powerdomain (core_pwrdm) entered state 1

Powerdomain (gfx_pwrdm) is in state 0

Powerdomain (abe_pwrdm) entered state 0

Powerdomain (dss_pwrdm) is in state 0

Powerdomain (tesla_pwrdm) entered state 0

Powerdomain (wkup_pwrdm) is in state 0

Powerdomain (cpu0_pwrdm) entered state 0

Powerdomain (cpu1_pwrdm) entered state 0

Powerdomain (emu_pwrdm) is in state 0

Powerdomain (mpu_pwrdm) entered state 0

Powerdomain (ivahd_pwrdm) entered state 0

Powerdomain (cam_pwrdm) is in state 0

Powerdomain (l3init_pwrdm) entered state 1

Powerdomain (l4per_pwrdm) entered state 1

Powerdomain (always_on_core_pwrdm) is in state 0

Powerdomain (cefuse_pwrdm) is in state 0

wakeup wake lock: mmc_delayed_work

PM: early resume of devices complete after 0.854 msecs

PM: resume of devices complete after 152.008 msecs

Restarting tasks ...

done.

Thanks,

Allen