This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

66AK2G02: 66AK2G02:

Part Number: 66AK2G02

Hi, 

     I am getting this error while loading my .out into 66AK2G02

C66xx: Trouble Reading Memory Block at 0x76d7bb76 on Page 0 of Length 0x1: (Error -1202 @ 0x76D7BB74) Device core is hung. The debugger will attempt to force the device to a ready state to recover debug control. Your application's state will be corrupt. You should have limited access to memory and registers, but you may need to reset the device to debug further. (Emulation package 6.0.576.0) 

I am using CCSv7. I am using external JTAG  spectrum digital XDS560v2 STM USB Debugger. Target is getting connected successfully.

GEL files are executed successfully as  shown below:

C66xx: GEL Output: PLL has been configured (24.0 MHz * 100 / 1 / 4 = 600.0 MHz)
C66xx: GEL Output: ARM PLL has been configured with ref clock 24MHz, -sysclkp_period 41.6666 (24.0 MHz * 100 / 1 / 4 = 600.0 MHz)
C66xx: GEL Output: Power on all PSC modules and DSP domains...
C66xx: GEL Output: Power on PCIE PSC modules and DSP domains... Done.
C66xx: GEL Output: UART PLL has been configured (24.0 MHz * 128 / 1 / 8 = 384.0 MHz)
C66xx: GEL Output: NSS PLL has been configured (24.0 MHz * 250 / 3 / 2 = 1000.0 MHz)
C66xx: GEL Output: ICSS PLL has been configured (24.0 MHz * 250 / 3 / 10 = 200.0 MHz)
C66xx: GEL Output: DSS PLL has been configured (24.0 MHz * 198 / 12 / 16 = 24.75 MHz)
C66xx: GEL Output: DDR PLL has been configured (24.0 MHz * 133 / 1 / 16 = 199.5 MHz)
C66xx: GEL Output: XMC setup complete.
C66xx: GEL Output: DDR3 PLL Setup ...
C66xx: GEL Output: DDR3 PLL Setup complete, DDR3A clock now running at 400MHz.
C66xx: GEL Output: DDR3A initialization complete

 But after loading the .out file I am getting the  error. 

I am not able to understand what's going wrong.

Can somebody help?

With regards

  • Which Processor SDK RTOS are you using? Which example are you loading on your board?

    Best Regards,
    Yordan

     


     Please make sure you read the forum guidelines first.

  • In reply to Yordan Kovachev:

    Hi,
    I am sorry for the late reply.
    The processor is C6678. I am loading a project related to Object audio renderer .

    With regards
  • In reply to Yordan Kovachev:

    Hi,
    I have another doubt along with this. In the linker command file, the memory location for ddr3 starts from 0x80000000. so, Why the debugger is trying to read memory location 0x76D7BB74.

    With regards
  • In reply to butterfly:

    I will need some time to dig into this. Are you using a custom board or K2G EVM?

    Best Regards,
    Yordan

     


     Please make sure you read the forum guidelines first.

  • In reply to Yordan Kovachev:

    Hi,
    I got this solved just now. I was using ccsv7.1 and I upgraded to ccsv7.4 and this error got resolved. I don't know why ccsv7.1 was causing this error though. I am using K2G EVM.

    With Regards
  • In reply to butterfly:

    Glad you found a workaround. I am closing this thread for now.

    Best Regards,
    Yordan

     


     Please make sure you read the forum guidelines first.

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.