• TI Thinks Resolved

IWR6843ISK-ODS: IWR EVM XDS1100 not working properly on windows machine

Expert 4985 points

Replies: 5

Views: 39

Part Number: IWR6843ISK-ODS

My customer is trying to run the labs available on the resource explorer, but apparently the drivers are not being properly installed. As you can see in the image below

 

SETUP: IWR6843ISK-ODS+MMWAVEICBOOST

 

He tried installing the driver package available on this e2e link, but no success so far. Have you ever seen this type of issue? Can you help us here?

  • Hi,

    Please have the customer install it a second time. I am not sure why but installing it a second time seems to always resolve this problem.

    BR,

    Charles O

     

  • In reply to Charles Oladimeji:

    Hello Charles, that solved the issue and the computer can enumerate ports correctly now. a new issue  has emerged when customer proceed with the lab. Please find the below the error he is seeing on the step 3 of the lab

  • In reply to Raul Matos:

    Hi,

    Does this happen every time even after closing Uniflash? Please have the customer close uniflash, close the flashyphythonsubprocess.exe in task manager if its running, restart uniflash and try again.

    BR,

    Charles O

     

  • In reply to Charles Oladimeji:

    Yes. He has tried restarting the whole process multiple times including force closing in task managers.

  • In reply to Raul Matos:

    Hi,

    Please have him restart it following the exact steps detailed in the post.

    Charles O