This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

CCS/CC1350STK: Problem with Debugging - Serial number not detected and Error parsing auto generated file

Part Number: CC1350STK

Tool/software: Code Composer Studio

Hi,

I wanted to make sample TX project work on Sensor Tag, but after setting Serial Number of target and trying to build and debug I get the following errors:

so even if there is needed S/N it won't accept it. Afterwards comes this:

.ccx file is following:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<configurations XML_version="1.2" id="configurations_0">
<configuration XML_version="1.2" id="configuration_0">
<instance XML_version="1.2" desc="Texas Instruments XDS110 USB Debug Probe" href="connections/TIXDS110_Connection.xml" id="Texas Instruments XDS110 USB Debug Probe" xml="TIXDS110_Connection.xml" xmlpath="connections"/>
<connection XML_version="1.2" id="Texas Instruments XDS110 USB Debug Probe">
<instance XML_version="1.2" href="drivers/tixds510icepick_c.xml" id="drivers" xml="tixds510icepick_c.xml" xmlpath="drivers"/>
<instance XML_version="1.2" href="drivers/tixds510cs_dap.xml" id="drivers" xml="tixds510cs_dap.xml" xmlpath="drivers"/>
<instance XML_version="1.2" href="drivers/tixds510cortexM.xml" id="drivers" xml="tixds510cortexM.xml" xmlpath="drivers"/>
<property Type="choicelist" Value="1" id="Power Selection">
<choice Name="Probe supplied power" value="1">
<property Type="stringfield" Value="3.3" id="Voltage Level"/>
</choice>
</property>
<property Type="choicelist" Value="0" id="JTAG Signal Isolation"/>
<property Type="choicelist" Value="4" id="SWD Mode Settings">
<choice Name="cJTAG (1149.7) 2-pin advanced modes" value="enable">
<property Type="choicelist" Value="1" id="XDS110 Aux Port"/>
</choice>
</property>
<property Type="choicelist" Value="1" id="Debug Probe Selection">
<choice Name="Select by serial number" value="0">
<property Type="stringfield" Value="L2218&#0;&#0;&#0;" id="-- Enter the serial number"/>
</choice>
</property>
<platform XML_version="1.2" id="platform_0">
<instance XML_version="1.2" desc="CC1350F128" href="devices/cc1350f128.xml" id="CC1350F128" xml="cc1350f128.xml" xmlpath="devices"/>
</platform>
</connection>
</configuration>
</configurations>

Any thoughts about it?

  • Guru 132420 points

    Hi,

    Thanks for sending the .ccxml source. The serial number property has three special characters on it which may be getting in the way of a proper connection. 

    ccxml

    <property Type="choicelist" Value="1" id="Debug Probe Selection">
    <choice Name="Select by serial number" value="0">
    <property Type="stringfield" Value="L2218&#0;&#0;&#0;" id="-- Enter the serial number"/>
    </choice>
    </property>
    <platform XML_version="1.2" id="platform_0">
    <instance XML_version="1.2" desc="CC1350F128" href="devices/cc1350f128.xml" id="CC1350F128" xml="cc1350f128.xml" xmlpath="devices"/>
    </platform>

    I have absolutely no idea how these characters were introduced, but if the Target Configuration Editor does not acknowledge these special characters, you need to manually edit the .ccxml file in a text editor to remove them. 

    Hope this helps,

    Rafeal


    When posting, click on the link Insert Code, Attach Files and more... to attach images, files or use nice formatting.

    If my reply answers your question please click on the green button "This resolved my issue".

  • In reply to desouza:

    unfortunately it doesn't help. Every time I remove it and save the file, it appears again.

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.