This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

CCS/LAUNCHXL-CC26X2R1: Failed Cloud Agent Installation, Can't find directory "...\Texas" when it should find "...\Texas Instruments"

Prodigy 110 points

Replies: 11

Views: 297

Part Number: LAUNCHXL-CC26X2R1

Tool/software: Code Composer Studio

When I try to install the TI Cloud Agent, I see an error that says it can't find a directory called "C:\Users\...\AppData\Local\Texas".  I found that directory called "...\Texas Instruments", so maybe there's a typo or the inability to search for a directory with a space in it.  I'm using Windows 10.

This problem looks like the same problem as issue #3 of post "CCS: Cloud Agent not working" from , see reply from Oct 15, 2018 5:33 PM.

  • Hi Michael,
    This is an issue that pops up from time to time. The last thread I recall is:
    e2e.ti.com/.../753815

    While that issue is unresolved, I would also like for you to try some of the suggestions by AndyW in this post:
    e2e.ti.com/.../2786294

    Let me know if they help (or not).

    Thanks
    ki

    -----------------------------------

    Did you read the CCS Forum Guidelines & FAQ? If not, PLEASE read it. If you haven't read it in awhile, please read it again to see if any updates were made.

    Having CCS problems? Check out the CCS Troubleshooting Guide

    Looking for CCS Training? Check out the CCS Training Site

    Curious about the status of a bug and know the tracking ID? Track it via the public bug tracking portal

    NOTE: When a bug is filed and a tracking ID is provided, the thread may then be suggested as "TI Thinks Resolved". Why? Please read the first FAQ of the CCS Forum Guidelines & FAQ

  • In reply to Ki-Soo Lee:

    Hello Ki,

    I tried both reinstalling and trying to access the "Texas Instruments" directory using the 8.3 name TexasI~1 and neither worked.

    Basically what I want is to be able to run example code on the LauchPad I just bought. I'm not even able to use it. How do I run example code on this evaluation board? I have a CC26x2R1 LaunchPad / SimpleLink.

    I would like to explore the example programs so I can figure out how to program this more quickly than just starting with a blank file and typing "void main()", etc.

    I can't seem to use example code directly from my Code Composer Studio installation on my laptop nor can I use it through the Cloud Agent. Ideally I'd get this working on my local CCS installation so I can start coding my own application.

    Thanks,
    Mike
  • In reply to Michael Duckwitz:

    Michael Duckwitz
    I can't seem to use example code directly from my Code Composer Studio installation on my laptop

    What is the issue with CCS on your laptop?

    -----------------------------------

    Did you read the CCS Forum Guidelines & FAQ? If not, PLEASE read it. If you haven't read it in awhile, please read it again to see if any updates were made.

    Having CCS problems? Check out the CCS Troubleshooting Guide

    Looking for CCS Training? Check out the CCS Training Site

    Curious about the status of a bug and know the tracking ID? Track it via the public bug tracking portal

    NOTE: When a bug is filed and a tracking ID is provided, the thread may then be suggested as "TI Thinks Resolved". Why? Please read the first FAQ of the CCS Forum Guidelines & FAQ

  • In reply to Ki-Soo Lee:

    Hi Michael,
    Just following up to see if you still have the issue on your laptop. if so, please provide more details on the issue.

    Thanks
    ki

    -----------------------------------

    Did you read the CCS Forum Guidelines & FAQ? If not, PLEASE read it. If you haven't read it in awhile, please read it again to see if any updates were made.

    Having CCS problems? Check out the CCS Troubleshooting Guide

    Looking for CCS Training? Check out the CCS Training Site

    Curious about the status of a bug and know the tracking ID? Track it via the public bug tracking portal

    NOTE: When a bug is filed and a tracking ID is provided, the thread may then be suggested as "TI Thinks Resolved". Why? Please read the first FAQ of the CCS Forum Guidelines & FAQ

  • In reply to Ki-Soo Lee:

    Hi Ki,

    In another thread, I was given instructions for using CCS to execute example code on the LaunchPad. Based on those instructions, I realized I had an old version of CCS installed. I installed the latest, but I haven't had time to test whether I can get it to work with the board. I'm pursuing that right now, so I also haven't tried the Cloud option for a while.

    Thanks for checking in!
    Mike
  • In reply to Michael Duckwitz:

    Ok, please let us know how it goes! Good luck!

    ki

    -----------------------------------

    Did you read the CCS Forum Guidelines & FAQ? If not, PLEASE read it. If you haven't read it in awhile, please read it again to see if any updates were made.

    Having CCS problems? Check out the CCS Troubleshooting Guide

    Looking for CCS Training? Check out the CCS Training Site

    Curious about the status of a bug and know the tracking ID? Track it via the public bug tracking portal

    NOTE: When a bug is filed and a tracking ID is provided, the thread may then be suggested as "TI Thinks Resolved". Why? Please read the first FAQ of the CCS Forum Guidelines & FAQ

  • In reply to Ki-Soo Lee:

    Hi Ki,

    I was able to alter, build, and flash example code to the LaunchPad locally with JohnS's help. I have a good working local setup, so for now, I'm not going to pursue the Cloud option.

    Thanks for checking in. I appreciate that.
    Mike
  • In reply to Michael Duckwitz:

    Sounds good. Glad to hear you are up and running. Thanks for the update.

    ki

    -----------------------------------

    Did you read the CCS Forum Guidelines & FAQ? If not, PLEASE read it. If you haven't read it in awhile, please read it again to see if any updates were made.

    Having CCS problems? Check out the CCS Troubleshooting Guide

    Looking for CCS Training? Check out the CCS Training Site

    Curious about the status of a bug and know the tracking ID? Track it via the public bug tracking portal

    NOTE: When a bug is filed and a tracking ID is provided, the thread may then be suggested as "TI Thinks Resolved". Why? Please read the first FAQ of the CCS Forum Guidelines & FAQ

  • In reply to Ki-Soo Lee:

    I am having the same issue with installing TIcloudagent_2_tixds110 on windows 10.

    When it gets to 'installing target support', the error message pops up as per the title, cant find \Texas (which doesnt exist, only Texas instruments).

    I tried renaming the folder to just 'Texas', but then i get a different error during the installation:
    'This file does not have an app associated with it for performing this action. Please install an app or, if one is already installed, create an association in the Default Settings page.'

    Interestingly, I have restarted my PC, then tried to reinstall TIcloudagent and I get the same error, but after closing the window it says installation complete, though it does not work as it supposed to.

    I think this is a new issue, as I installed it previously on a laptop around october time and had no problems?

    Is there any new info on how to solve this? Thanks

  • In reply to Shaun Price:

    Shaun,

    I stopped looking for a solution to this problem because I got a local installation of Code Composer Studio to work.  It's interesting that it seems like a more recent version.  I wonder whether there's a way to install an earlier version.

    I'll reply if I learn something.  Good luck,

    Mike

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.