This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • Resolved

C/C++ Build Configuration properties disappeared on all projects in CCS4

Prodigy 20 points

Replies: 3

Views: 9361

For no apparent reason, the C/C++ Build Configuration properties disappeared on all projects (ARM and DSP for an OMAP L138) in CCS v4.2.0.10018.  We have been using TMS320C6000 code generation tools ver. 6.1.20.  But now, in the build properties, the C/C++ build window is empty.  We tried reinstalling CCS, but no change.  Anyone have any idea what happened and how to get it back?

  • Guru 138995 points

    Philip,

    Are you using Windows 7/64? If so, it is possible the issue you are experiencing is the one shown in the thread below:

    http://e2e.ti.com/support/development_tools/code_composer_studio/f/81/t/95632.aspx#333202

    I didn't experience this issue myself (I use Win7/64), but other colleagues reported this happening to their installs.

    Regards,

    Rafael


    When posting, click on the link Insert Code, Attach Files and more... to attach images, files or use nice formatting.

    If my reply answers your question please click on the green button "This resolved my issue".

  • In reply to desouza:

    Rafael,

    Thank you for the helpful link.  I installed the SWT libraries as instructed and the build configuration appeared.  The tabs for the configuration settings appear, however the environment and macros tabs are still blank.  Also, I can build an ARM project, but the DSP projects just do a clean when I select rebuild project.  Any other suggestions would be appreciated.

    Phil Cox

  • In reply to Philip Cox:

    Hi Phil,

    Philip Cox
    The tabs for the configuration settings appear, however the environment and macros tabs are still blank

    Sorry, but there is no resolution for those tabs. Really the best solution is to move to CCSv5.1 since the Eclipse version it uses properly supports 64-bit machines.

    ki

    -----------------------------------

    Did you read the CCS Forum Guidelines & FAQ? If not, PLEASE read it. If you haven't read it in awhile, please read it again to see if any updates were made.

    Having CCS problems? Check out the CCS Troubleshooting Guide

    Looking for CCS Training/Documentation? Check out the CCS Resources page

    Curious about the status of a bug and know the tracking ID? Track it via the public bug tracking portal

    NOTE: When a bug is filed and a tracking ID is provided, the thread may then be suggested as "TI Thinks Resolved". Why? Please read the first FAQ of the CCS Forum Guidelines & FAQ

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.