This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

TSW16DX370EVM: Labview errors when opening configuration gui

Part Number: TSW16DX370EVM
Other Parts Discussed in Thread: ADS5263EVM, TSW1400EVM, ADS5263, TSW14J56EVM

When I open the TSW16DX370EVM configuration gui, I receive a number of pop-up errors:

LabVIEW: Resource not found.

An error occurred loading VI 'NI_Gmath.lvlib:Sine Integral.vi'. LabVIEW load error code 3: Could not load front panel.

 

LabVIEW: Resource not found.

An error occurred loading VI 'NI_Gmath.lvlib:Cosine Integral.vi'. LabVIEW load error code 3: Could not load front panel.

 

LabVIEW: Resource not found.

An error occurred loading VI 'NI_Gmath.lvlib:Gamma Function.vi'. LabVIEW load error code 3: Could not load front panel.

 

LabVIEW: Resource not found.

An error occurred loading VI 'NI_Gmath.lvlib:Incomplete Gamma Function.vi'. LabVIEW load error code 3: Could not load front panel.

 

Missing subVI NI_Gmath.lvlib:Incomplete Gamma Function.vi in VI NI_Gmath.lvlib:(Incomplete) Gamma Function (obs).vi.

Missing subVI NI_Gmath.lvlib:Gamma Function.vi in VI NI_Gmath.lvlib:(Incomplete) Gamma Function (obs).vi.

Missing subVI NI_Gmath.lvlib:Cosine Integral.vi in VI NI_Gmath.lvlib:Three Register Calculation.VI.

Missing subVI NI_Gmath.lvlib:Sine Integral.vi in VI NI_Gmath.lvlib:Three Register Calculation.VI.

 

The gui opens, but in simulation mode only, and "Reconnect FTDI" has no effect.  I suspect that there is a Labview requirement I am not meeting, but am not sure which one.  Could you please clarify the Labview requirements to run this GUI?  Or, of course any other suggestions are appreciated too :)