Due to the U.S. Thanksgiving holiday, please expect delayed responses during the week of 11/22.

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

DLP9500UV: Vertical Stripes Showing/ cannot communicate with board.

Part Number: DLP9500UV
Other Parts Discussed in Thread: DLPC410

The DMD is projecting,  however it is only projecting a screen with vertical stripes of black. Wondering how to fix this issue. Tried resetting the board as well as the mirrors. Can't get the DMD to communicate at all with the board.

  • Hello Zachary,

    First, welcome to the DLP section of the TI-E2E forums.

    Is this a TI DLPC410 EVM or a third party designed board?

    Just to confirm - the stripes are in the same direction as the short side of the array. Is this correct?
    How many stripes are we talking about? If they are too narrow to count, then can you tell how many pixels wide they are?

    How are you verifying that the DMD is not communicating with the board? How are you connecting to the controller board? I.e. are you using the Discovery 4100 Explorer GUI over USB to communicate with the controller board?

    Fizix
  • Hello Zachary,

    I am going to mark this as "TI Thinks Resolved". If you have solved the issue let us know, if you still need help, then reject this resolution and we will try to help you further.

    Fizix