This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

RTOS/CC1350: Problem build soft for TIDA-00838

Prodigy 100 points

Replies: 1

Views: 216

Part Number: CC1350

Tool/software: TI-RTOS

Hi team,

I'm trying to evaluate the consumption of TIDA-00838. I downloaded the firmware on ti.com but I can't build it on IAR. I installed simplelink_cc13x0_sdk_1_00_00_13

Below the error I get and the version of IAR I use.

I think the problem is linked to my version of TI-RTOS because the makefile is referring to folders I don't have :

folders I don't have : 'C:/TI/tirtos_simplelink_2_14_02_22' & 'C:/TI/xdctools_3_31_01_33_core'; .

folders I have : 'xdctools_3_32_00_06_core','xdctools_3_32_01_22_core', 'tirtos_cc13xx_cc26xx_2_21_00_06' & 'simplelink_cc13x0_sdk_1_00_00_13')

Can you help me fix this please ?

Best regards,

Bastien

1 Reply

  • Bastien,

    My guess is that the Makefile is getting a variable definition from your DOS environment. Please open a Windows DOS Command window and inspect your environment. See if any of the variables contain values to your old product installs.

    Are you building an example in the simplelink_cc13xx_sdk_1_00_00_13 SDK? If so, please inspect the makefile contained in the IAR folder. It will include another makefile probably from the root of your SDK called imports.mak. Have a look at imports.mak and make sure the variable definitions reflect your actual installation. If they are correct, but you are still getting the wrong value when you build, then replace '?=' with just '=' in imports.mak. This will prevent any value from the environment entering your build flow.

    ~Ramsey

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.