This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

Info A memory

Other Parts Discussed in Thread: MSP430F436

Hi,

 

I am using MSP430F436 in my project. I am using Info A memory to store the device configuration data. All the data were gets updated in info memory, but after doing power cycle, I am not able to see the saved data in the info memory. Out of 10 devices 7 devices have the same problem. The data loss is not happening in the other 3 devices.

 

What might be the problem? Do I have to do anything in the code ?

 

Regards

AJ

  • So what is your flash-write routine that puts the data in info memory? Maybe it has a problem and doesn't perform a proper flash write?

    AJN said:
    Do I have to do anything in the code ?

    It would be nice to KNOW the code before we are asked to answer that.

  • Jens-Michael Gross said:

    So what is your flash-write routine that puts the data in info memory? Maybe it has a problem and doesn't perform a proper flash write?

     

     

    Hello Jens,

     

    I debugged the code. Only for the failure devices the pointer is getting corrupted. I don't know why it is getting corrupted. I removed the pointer and created the same with different name. It is started working. Now in all devices the data written in Info A memory is stable.

    Jens-Michael Gross said:

    Do I have to do anything in the code ?

    It would be nice to KNOW the code before we are asked to answer that.

    [/quote]

    I just asked this question as a generic. Because the code was worked in 3 devices and not worked in 7 devices.

  • AJN said:
    I just asked this question as a generic. Because the code was worked in 3 devices and not worked in 7 devices.

    maybe your code operates outside teh specs, and 7 of 10 devices don't like that while three tolerate it.

    I cannot tell without knowing the code