This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

MSP430FR50431: System hangs on a library function call after a power cycle

Part Number: MSP430FR50431
Other Parts Discussed in Thread: MSP430FR5043,

Hello! 
We have built a project for the MSP430FR5043 ; it's an edited version of the example project from  software-dl.ti.com/.../.
This project compiles, links and runs on the MSP430FR5043 without problems. 

When I tried to run it on MSP430FR50431 by changing the target, it compiles, links and runs just the same as on 5043, but only until I cycle the power. 

After the power cycle, the device begins to reset repeatedly. The debug showed that it's being reset by a watchdog timer firing, after the device gets stuck inside  code = USS_runAlgorithmsFixedPoint(&gUssSWConfig,&algResFixed);

The function accepts two arguments; the first one describes the configuration and the second one contains the results of the previously conducted measurement. I have attempted to replace the actual measurements with values that I know are valid, to eliminate the number of unknowns in the problem; that didn't really affect anything. 
Sometimes after the power cycle, the device stops working altogether, failing to even enter main. I suspect that the FRAM is getting corrupted, but I don't understand what's going on and why doesn't this affect the 5043 ? 

Thank you very much for your generous support .

-David Šibrava