• Resolved

MSP-EXP432P401R: tixds510cortexM.dvr not found

Prodigy 40 points

Replies: 7

Views: 338

Part Number: MSP-EXP432P401R

Hello,

I am using KEIL as IDE with MSP-EXP432P401R. I did all the required updates, I have installed the XDS110 driver and updated the launchpad XDS firmware. I have started with the BLINKY example, the built without error. but when I click debug, I get the following error message:

"tixds510cortexM.dvr" is missing. I checked the file path mentioned in the error message and I found the file available. I am not sure why I get this error message while the file is available and KEIL knows the path to the file.

Thanks for your time and support

 

  • Hi user6162233,

    Please see the MSP432 Keil User's Guide.

    BR,

    Seong

  • In reply to Seong Kim:

    Thank a lot Seong for sharing this document. I have used the CMSIS-DAP Debugger and it solved the issue, the blinky code is running. However the other debuggers suggested in page 16 of the document you sent did not work. 

  • In reply to user6162233:

    user6162233,

    Glad you got it working and thank you for the feedback. We will look into this.

    I will close this thread. Please start a new one for any other queries.

    Thanks,

    Seong

  • In reply to Seong Kim:

    I'm having this same problem. Followed all steps, removed Keil reinstalled keil. removed emulation software reinstalled, same Issue on 2 different MSP432 devices.

  • In reply to matt proulx:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    GIOVANNI PASSETTI

    Technologist

    BlueThink S.p.A.

  • In reply to Seong Kim:

    Fresh install of Keil mdk528a.exe to use with the TI MSP-EXP432P401R board.

    CCS 9.2 also installed.

    Flash fails and suggests an install of the entire TI emulation driver pack to c:\ti resulting in a 132M duplicate install in c:\ti\ccs_base for what is already installed in c:\ti\ccs920\ccs\ccs_base.

    Then after installing the entire emulation package attempting to configure flash, debug->settings now results in the error 'c:\ti\ccs_base\emulation\drivers\tixds510cortexM.dvr' not found.

    This despite there being a 'c:\ti\ccs_base\emulation\drivers\tixds510cortexM.dvr' dated "08/26/2019  02:45 PM" with size of "138,752 bytes".  There seems to be a Bug here. It does not follow:

  • In reply to David Rankin59:

    David,

    Due to some unforeseen events in Dallas, please be aware that it may take longer than we wish for us to address your issue.

    BR,

    Seong