This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

MSP430F5437A: Unable to hit break points in the application code while running Debug session using MSP430 USB Debug Interface and IAR IDE

Intellectual 800 points

Replies: 1

Views: 38

Part Number: MSP430F5437A

Hi,

I am working on MAP430F5437A for one of my project. When i tried to debug my application with couple break points i am able to see hitting all break points initially but after some time(5-10 min) didn't see code hitting any of the break points. The same thing happened even after rerun the debug session - not hitting any of the break points after 5-10 of rerun.

Initially i thought that firmware running on controller is unresponsive, so not hitting break points but i observed that firmware is active as watch dog servicing is keep on happening and it is confirmed by toggling gpio when servicing happen and capture and same gpio activity on scope.

Any thoughts on break points not hitting after some time of debug session

Thanks,

Gourav 

1 Reply

  • Hi Gourav,

    Is it possible that the application is not getting into those portions where the break point is set after running for a while?

    Srinivas

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.