This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

[FAQ] TDA4VE-Q1: SDK9.1 GPU : OpenGL EGL returns 0x300c

Part Number: TDA4VE-Q1

Dears,

When you build your kernel and install to the filesystem, you will encountered the issue "OpenGL EGL returns 0x300c".

Regards,

Fredy Zhang

  • Solution: rebuild the gpu lib and install Accept

    make -C /home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-linux-adas-j721s2-evm-09_01_00_06/board-support/ti-linux-kernel-6.1.46+gitAUTOINC+5892b80d6b-g5892b80d6b ARCH=arm64 CROSS_COMPILE=/home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-linux-adas-j721s2-evm-09_01_00_06/linux-devkit/sysroots/x86_64-arago-linux/usr/bin/aarch64-oe-linux/aarch64-oe-linux- \
        M=/home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-linux-adas-j721s2-evm-09_01_00_06/board-support/extra-drivers/ti-img-rogue-driver-23.2.6460340/binary_j721s2_linux_lws-generic_release/target_x86_64/kbuild \
        INSTALL_MOD_PATH=/home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-rtos-j721s2-evm-09_01_00_06/targetfs/ INSTALL_MOD_STRIP=1 \
        modules_install
    make[2]: Entering directory '/home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-linux-adas-j721s2-evm-09_01_00_06/board-support/ti-linux-kernel-6.1.46+gitAUTOINC+5892b80d6b-g5892b80d6b'
      INSTALL /home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-rtos-j721s2-evm-09_01_00_06/targetfs//lib/modules/6.1.46/extra/pvrsrvkm.ko
      STRIP   /home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-rtos-j721s2-evm-09_01_00_06/targetfs//lib/modules/6.1.46/extra/pvrsrvkm.ko
      DEPMOD  /home/fredy/startjacinto/sdks/ti-processor-sdk-rtos-j721s2-evm-09_01_00_06/targetfs//lib/modules/6.1.46