This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

CCS/TMDXEVM368: Settings to connect JTAG to CPU on TMDXEVM368 with XDS200

Guru 16800 points
Part Number: TMDXEVM368

Tool/software: Code Composer Studio

Hello,

Please let me know how to connect JTAG to CPU on TMDXEVM368 with XDS200.
With default settings, XDS510 works fine; however, XDS200 doesn't work and the following message is shown.

Error connecting to the target:
(Error -2131 @ 0x0)
Unable to access device register. Reset the device, and retry the operation. If error persists, confirm configuration, power-cycle the board, and/or try more reliable JTAG settings (e.g. lower TCLK).
(Emulation package 6.0.504.1)

Now, I'm using CCS v7.0.

Best Regards,

Nomo

  • Hi Nomo,

    What configuration are you setting for XDS200 ?

    What is your device type and connection while setting the target configuration?

    Regards,

    Anuj

    Pathpartner Technology Pvt  Ltd.

  • Hi Anuj-san,

    Thank you for your reply.
    I attach the target configuration file and the settings for XDS200.

    2260.EVMDM368.txt
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
    <configurations XML_version="1.2" id="configurations_0">
    <configuration XML_version="1.2" id="Texas Instruments XDS2xx USB Debug Probe_0">
            <instance XML_version="1.2" desc="Texas Instruments XDS2xx USB Debug Probe_0" href="connections/TIXDS2XXUSB_Connection.xml" id="Texas Instruments XDS2xx USB Debug Probe_0" xml="TIXDS2XXUSB_Connection.xml" xmlpath="connections"/>
            <connection XML_version="1.2" id="Texas Instruments XDS2xx USB Debug Probe_0">
                <instance XML_version="1.2" href="drivers/tixds560icepick_c.xml" id="drivers" xml="tixds560icepick_c.xml" xmlpath="drivers"/>
                <instance XML_version="1.2" href="drivers/tixds560arm9.xml" id="drivers" xml="tixds560arm9.xml" xmlpath="drivers"/>
                <instance XML_version="1.2" href="drivers/tixds560etb11.xml" id="drivers" xml="tixds560etb11.xml" xmlpath="drivers"/>
                <platform XML_version="1.2" id="platform_0">
                    <instance XML_version="1.2" desc="EVMDM368_0" href="boards/evmdm368.xml" id="EVMDM368_0" xml="evmdm368.xml" xmlpath="boards"/>
                </platform>
            </connection>
        </configuration>
    </configurations>
    
    

    Best Regards,

    Nomo

  • Hi,

    Thank you for your reply.

    I can solve the problem.

    Best Regards,

    Nomo