• Resolved

AFE7444EVM: AFE7444EVM

Prodigy 190 points

Replies: 6

Views: 174

Part Number: AFE7444EVM

Hi ,

I am running the Project of KCU105 supplied with the AFE7444EVM.

I run all steps as per the app note and when I try to run the CHipscope I got the following error. Please help me to resolve this error. I am using the latest Vivado V16.4 to burn and run chipscope.

  • Hi Ganesh,

    Vivado version 2016.1 was used for this reference design development. Can you please try with that version? 

    Regards,

    Vijay

  • In reply to Vijayendra Varma Siddamsetty:

    Hi Vijay , 

    Thanks for your input.

    I got RX path running like DDC with constant and can see on hw_ila_2 interface.

    But hw_ila_1 with Ttx path remains the same.

    I am sending you both of the snapshots.

    Please note that I am trying the same binary file which is provided to me on secure software.

    With regards,

    Ganesh

  • In reply to ganesh singh1:

    Hi Vijay,

    Do you get any time to look into the above issue?

    The document supplied with this core is not matching KCU105 firmware also.

    Like Chipscope signals are not matching.

    Let me know if you need anything else to resolve this.

    With Regards,

    Ganesh Singh.

  • In reply to ganesh singh1:

    Hi Ganesh Singh,

    I have to setup a KCU105 with AFE7444EVM to verify this. I will verify this and get back to you next week. 

    Regards,

    Vijay

  • In reply to Vijayendra Varma Siddamsetty:

    Hi Vijay,

    Updating you. I am able to solve the issue. I simulated the whole example and found out that the for Tx path to work the QPLL requires a long reset. 

    After programming, we have to press the CPU reset on KCU105.

    I will continue my testing and let know the issue if I have.

    With Regards,

    Ganesh Singh

  • In reply to ganesh singh1:

    Hi Ganesh,

    Good to know you were able to solve the issue. Thanks for updating me. 

    Regards,

    Vijay