This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

Re: Sensors forum: LM34: LM34DM

Prodigy 50 points

Replies: 1

Views: 135

Hi David,
 
We are captured the voltage across R133 when board gets shut-off.
Before board get shut-off, the voltage across R133 = 0.920V
 
Please find the capture of oscilloscope when trigger level set to 1.16V.
The scope capture, yellow shows before R133 and blue shows after R133.
 
image
 
 
Why are we getting voltage drop?
 
 
 
Thanks & Regards
L M Chandra shekara
GL Communications India Private Ltd
#1, Ground Floor, Uma Admiralty
Bannerghatta Road
Bangalore - 560029

Voice : +91-080-40488415

E-Mail :chandrashekara@gl.com
http://www.gl.com
IP Phone : 301 670 4784 x360
 
Sent: Tuesday, April 23, 2019 9:36 AM
Subject: Re: Sensors forum: LM34: LM34DM
 
Hi David,
 
Please find the schematics below
 
image
 
 
We are measured the voltages across.
1. Voltage threshold setting coming to U21 Pin 3 is 1.163V(This is measured on multi-meter)
2. The voltage across TP2(which is output from temperature sensor U14 pin 1) captured through oscilloscope.
     In oscilloscope we set the trigger level to 1.16V and started trigger. Before board goes to shut-down, we can see the trigger.
     The following oscilloscope capture figure will depicts the same.
 
 
image
 
We are captured the voltage across R133 when board gets shut-off.
Before board get shut-off, the voltage across R133 = 0.920V
 
Thanks & Regards
L M Chandra shekara
GL Communications India Private Ltd
#1, Ground Floor, Uma Admiralty
Bannerghatta Road
Bangalore - 560029

Voice : +91-080-40488415

E-Mail :chandrashekara@gl.com
http://www.gl.com
IP Phone : 301 670 4784 x360
 
Sent: Monday, April 22, 2019 8:34 PM
Subject: Sensors forum: LM34: LM34DM
 

 

A Message from the TI E2E™ Community
Texas Instruments

David Vaseliou replied to LM34: LM34DM.

Hi Chandra,

Can you please provide your schematic and scope captures of the error of the output of the LM34DM?

Thanks,
David

David Vaseliou

Temperature Sensing Application Team

 

You received this notification because you subscribed to the forum.  To unsubscribe from only this thread, go here.

Flag this post as spam/abuse.

refid:e390d631-2ff8-4802-868e-1b4478eac088

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.