This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

CCS/AM5718: CortexA15_0: AutoRun: Target not run as the symbol "main" is not defined

Intellectual 620 points

Replies: 1

Views: 77

Part Number: AM5718

Tool/software: Code Composer Studio

When I am trying to load my code on AM5718 evm. i don't get any error. but there is  a message on my console like 

CortexA15_0: AutoRun: Target not run as the symbol "main" is not defined

what is the reason for this?

  • Guru 297105 points
    Hello,
    Does you program have a 'main' in it? If not, that would explain the message. After loading the code, the debugger will try to auto-run to 'main'. If there is no 'main' to be reached, that error will occur and the target will be left running. You can disable the auto-run in the debugger options (or specify a new label to run to):
    software-dl.ti.com/.../ccs_debug-main.html

    Thanks
    ki

    -----------------------------------

    Did you read the CCS Forum Guidelines & FAQ? If not, PLEASE read it. If you haven't read it in awhile, please read it again to see if any updates were made.

    Having CCS problems? Check out the CCS Troubleshooting Guide

    Looking for CCS Training/Documentation? Check out the CCS Resources page

    Curious about the status of a bug and know the tracking ID? Track it via the public bug tracking portal

    NOTE: When a bug is filed and a tracking ID is provided, the thread may then be suggested as "TI Thinks Resolved". Why? Please read the first FAQ of the CCS Forum Guidelines & FAQ

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.