This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • Resolved

CCS/MSP432P401R: MSP-FET Connect with device fails

Prodigy 230 points

Replies: 2

Views: 181

Part Number: MSP432P401R

Tool/software: Code Composer Studio

I can't connect to my custom board with CC8.3 and MSP-FET.

MSP-FET signals with MODE LED red when I start and when it gives up with the error message below. In between it signals GREEN and RED a couple of times.

The board has its own supply. I have put TARGET VOLTAGE to 2500mV in CCS config of MSP-FET.

Please advice me.

J2 (HEADER7X2)is the connection to MSP-FET

J3 (HEADER5x2) is the J2(TC2050-IDC-FP) connection numbers is the same

I have also tried another of my custom board shown above, and it fails the same way as the first one.

I have checked the connections from MSP-FET connector to MPU pins.

I have compared the connection with MSP-EXP432P401R and it's the same.

MSP-EXP432P401R with MSP-FET-432ADPTR and separate 2.5V works fine with MSP-FET.

4276.TEST UI LEDS.zip

  • The 10-pin connector you are showing does not match the launchpad.  Specifically, reset is found on pin 10.  

    Can you confirm this is connected properly?

    Regards,

    Chris

  • In reply to Chris Sterzik:

    The picture below

    refers to a adapter board to connect MSP-FET with TDC2050-IDC

    Some new improvements have been made. Now MSP-FET works with JTAG.

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.