This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • Resolved

TI Resource Explorer Not finding files

Mastermind 18690 points

Replies: 4

Views: 4610

Hey,

I was trying to pull up some example code for an MSP430F5438A on the TI Resource Explorer and it was unable to locate the files.  It happends for several of the MSP430F5xxx but some pull up just fine.  I just installed the latest CCS on 8/1/12 (Version: 5.2.1.00018).  Another TIer was able to pull up the same files using version 5.1 

 

 

I didn't see any similar post on E2E but I could have missed them.

 

Thanks!

J.D.

_____________________________________________________________________________


  • Guru 130875 points

    Hi John,

    did you update to move to 5.2?  Did you install over 5.1?  What happens on a fresh installation of 5.2?

    Best Regards,
    Lisa

  • In reply to Lisa TI:

    Hey Lisa,

    I have a brand new laptop and just installed 5.2 clean. 

    I asked around and my problem was that I didn't have MSP430ware installed.  I seemed to have some frame work, as seen in the screen shot but I did not have the C:\TI\msp430 folder where the files should be stored locally.  I installed the MSP430ware standalone from http://www.ti.com/tool/msp430ware and it works fine now.

    Thanks,

    JD Crutchfield

    _____________________________________________________________________________


  • Guru 155060 points

    In reply to JD Crutchfield:

    JD,

    Thanks for reporting this. As we discussed offline, I see the same error and it is coming from the MSP430ware package itself.

    The error message tells that it can't find the ASM data file Assembly (CCS)/<!msp430f541x_asm_code_examples.js>, which is true if you browse to the MSP430ware Code Examples directory specified in the message:

    C:\ti\ccsv5\ccs_base\msp430\msp430ware_1_20_00_16\examples\devices\5xx_6xx\MSP430F541x, MSP430F543x Code Examples

    Thus it seems the MSP430ware downloaded externally has this bug fixed.

    Thanks again,

    Rafael


    If my reply answers your question please click on the green button "This resolved my issue".

    Useful pages: Find bugs: New system (SIR), Old system (SDOWP), www.ti.com/jtag, Projects and Build, Debug, Download CCS
  • Guru 155060 points

    In reply to JD Crutchfield:

    JD,

    John Crutchfield

    I did not have the C:\TI\msp430 folder where the files should be stored locally.

    Just for reporting, the MSP430ware installed with CCSv5.2.1 is located under C:\ti\ccsv5\ccs_base\msp430

    Cheers,

    Rafael


    If my reply answers your question please click on the green button "This resolved my issue".

    Useful pages: Find bugs: New system (SIR), Old system (SDOWP), www.ti.com/jtag, Projects and Build, Debug, Download CCS

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.