This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

[FAQ] CCS/CCSTUDIO: After applying updates, CCSv10.0.0 for Linux fails to start

Guru 156835 points

Replies: 0

Views: 65

Part Number: CCSTUDIO

Tool/software: Code Composer Studio

If you are using CCSv10.0.0 in Linux and you install updates, CCS may fail to restart properly.

To workaround this, locate the file ccs_update_10.0.0.00010.run, change its extension to .bin and re-run the executable, as shown in the procedure below. 

user@host:~$ cd ti/ccs1000/ccs/eclipse/utils/
user@host:~/ti/ccs1000/ccs/eclipse/utils$ ls -l
total 13624
-rwxrwxrwx 1 user user 13949526 Mar 4 07:28 ccs_update_10.0.0.00010.run
user@host:~/ti/ccs1000/ccs/eclipse/utils$ mv ccs_update_10.0.0.00010.run ccs_update_10.0.0.00010.bin
user@host:~/ti/ccs1000/ccs/eclipse/utils$ ./ccs_update_10.0.0.00010.bin

Reference:

e2e.ti.com/.../3322832

This is due to a bug on the p2 installer component that is supplied with this version.

A definitive fix is available in the update version 7.0.0.202001271514 of the com.ti.ccstudio.p2tool.feature.group component. Installing this update before any other update will fix this.

Regards,

Rafael


If my reply answers your question please click on the green button "This resolved my issue".

Useful pages: Find bugs: New system (SIR), Old system (SDOWP), www.ti.com/jtag, Projects and Build, Debug, Download CCS