Because of the Thanksgiving holiday in the U.S., TI E2E design support forum responses may be delayed the week of Nov. 21. Thank you for your patience.

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

LAUNCHXL-CC2640R2: CC2650 launch pad does not work with IAR debugger

Part Number: LAUNCHXL-CC2640R2
Other Parts Discussed in Thread: CC2650, SIMPLELINK-CC2640R2-SDK, LAUNCHXL-CC2650, CC2642R, CC2640R2F, BLE-STACK

My goal is to setup a simple peripheral and central using ble5stack to test the coded PHY and extended advertising.

I’m able to use my old launchpad to download and debug the simple peripheral app and now in the process of setting up another (new) launchpad to run the simple central and ran into some issue with the new launchpad. My old and new are the same CC2650 launchpad Rev1.3 and all jumpers are the same.

The old launchpad is able to download and debug as normal, but the new launchpad doesn’t stop at main after the flash download and landed in “NORM_ThisLibraryIsFor_CC26x0R2_HaltIfViolated: area…

I have upgraded the new launchpad to the same firmware 3.0.0.13 same as my old one :

<<<< Device 0 >>>>

 

VID: 0x0451    PID: 0xbef3

Device Name:   XDS110 Embed with CMSIS-DAP

Version:       3.0.0.13

Manufacturer:  Texas Instruments

Serial Num:    L1002678

Mode:          Runtime

Configuration: Standard

 

Switching device into DFU mode.

  

I am using the IAR 8.32.2, SDK 4.10.0.10, xdctools 3.51.03.28_core 

Is there something else I need to download to the new launchpad for it to run ?