This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

WL1837MOD: BSC_Initialize() returns -4 with BTS file after V3.9

Prodigy 80 points

Replies: 1

Views: 82

Part Number: WL1837MOD

Hello there,

I'll also post this on the Bluetooth forum but it is related to the Wilink device.

For a while now I've been using the Bluetopia stack with TI's BTS file to configure the bluetooth hardware of my WL1837MOD device without any issue.

I found that if I try to upgrade the Bluetooth script(BTS) file to anything after version 3.9, the bluetooth device does not initialize properly. Currently trying with V4.5 from here: 

After some digging, I found that BSC_Initialize() function returns -4. 

I'm sure my hardware isn't the problem since V3.9 of the BTS file works fine. I checked the revision history of the BTS file after 4.0 and I don't see how the revision can break initialization.

Since I can't see the source for BCS_initialize I'm not sure what to make of it.

Any help is greatly appreciated!

Thanks,

Tian

1 Reply

  • Did, you also switch the Bluetopiastack to the new recent revision? If not, please try with using the latest Bluetopia stack with the BTS file.

    Thanks

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.