This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

The issue of "wl12xx: Beacon loss detected"

Other Parts Discussed in Thread: WL1831

Hi TI,

Now, our systems always disconnect wifi AP by "wl12xx: Beacon loss detected". The wifi modules we use are WL1271 and WL1831. The driver and FW are the latest.

Do you know how to set the timeout for Beacon? Is it related to driver\wpa_supplicant\Network Manager? How to config "Beacon" for WL1271 and WL1831?

The log for re-connecting AP is below:

[26296.953308] wl12xx: Beacon loss detected.
[26298.308288] wlan0: deauthenticating from c4:04:15:1b:c8:94 by local choice (reason=3)
[26298.385192] wlan0: moving STA c4:04:15:1b:c8:94 to state 2
[26298.385192] wlan0: moving STA c4:04:15:1b:c8:94 to state 1
[26298.385192] wlan0: moving STA c4:04:15:1b:c8:94 to state 0
[26298.434265] cfg80211: Calling CRDA to update world regulatory domain
[26298.445831] cfg80211: World regulatory domain updated:
[26298.451416] cfg80211:     (start_freq - end_freq @ bandwidth), (max_antenna_gain, max_eirp)
[26298.462493] cfg80211:     (2402000 KHz - 2472000 KHz @ 40000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
[26298.471038] cfg80211:     (2457000 KHz - 2482000 KHz @ 20000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
[26298.480316] cfg80211:     (2474000 KHz - 2494000 KHz @ 20000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
[26298.488800] cfg80211:     (5170000 KHz - 5250000 KHz @ 40000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
[26298.497375] cfg80211:     (5735000 KHz - 5835000 KHz @ 40000 KHz), (300 mBi, 2000 mBm)
[26299.361999] wlan0: authenticate with c4:04:15:1b:c8:94 (try 1)
[26299.364410] wlan0: authenticated
[26299.393341] wlan0: associate with c4:04:15:1b:c8:94 (try 1)
[26299.396789] wlan0: RX AssocResp from c4:04:15:1b:c8:94 (capab=0x411 status=0 aid=2)
[26299.396789] wlan0: associated
[26299.396820] wlan0: moving STA c4:04:15:1b:c8:94 to state 1
[26299.396820] wlan0: moving STA c4:04:15:1b:c8:94 to state 2
[26299.417480] ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlan0: link becomes ready
[26299.455566] wl12xx: Association completed.
[26299.460510] wlan0: moving STA c4:04:15:1b:c8:94 to state 3
[26310.463165] wlan0: no IPv6 routers present

Thanks,

Wei