This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.

  • TI Thinks Resolved

CCS/TMS320C5535: CPU load graph show nothing

Prodigy 110 points

Replies: 6

Views: 681

Part Number: TMS320C5535

Tool/software: Code Composer Studio

CPU load graph show nothing.

I had found some similar post, and try to follow the way to resolve it but CPU load graph still unable to show.

This is the link where I follow, and the problem is almost same https://e2e.ti.com/support/embedded/tirtos/f/355/t/222958#pi317008=1 

The emulator that I used is Texas Instruments XDS100v2 

CCS version 5.5.0.00077

Device processor TMS320C5535

Can I know that in what situation will cause the CPU load graph show nothing and any configuration need to be set in .tcf file ?

Thanks for supporting

  • Hi Jian,

    Are you trying to use RTDX?

    Todd
  • In reply to ToddMullanix:

    Hi Todd,
    I try to use the tools where located at RTOS > RTA (Legacy) > CPU load graph to view the CPU performance
  • In reply to Jian Da Chew:

    Hi Jian,

    You can take a look at the stairstep example in DSP/BIOS. Note: you can edit the .tcf file as a text file to make it easier to read. Other than that, we are not currently actively supporting RTDX.

    Todd
  • In reply to ToddMullanix:

    Hi Todd,

    I had configure the .tcf file according the step from datasheet to set up the CPU load graph. But the CPU load graph still show nothing.
  • In reply to ToddMullanix:

    Configure .tcf file, still cant show any output from CPU graph, can I know that any issues will cause CPU load show nothing ?
  • In reply to Jian Da Chew:

    Jian,

    I'm sorry but we simply don't support this anymore. The best we can do is point to existing examples that show the functionality.

    Todd

This thread has been locked.

If you have a related question, please click the "Ask a related question" button in the top right corner. The newly created question will be automatically linked to this question.